fbpx

Vanliga frågor

SIREN7 ™ räddar liv och förhindrar kollisioner mellan djur och fordon. Tusentals SIREN7 ™ enheter kretsar på vägarna, vars varningssignal färdas längre än någon annan liknande produkt som finns på marknaden idag.

Absolut inte. Ljudet från SIREN7 ™ berör och påverkar enbart varna vilda djur.

Vår produkt har utformats och testats för att varna vilda djur som rådjur, älgar, grävlingar och vildsvin. Mindre vilda djur kommer också att påverkas av ljudsignalen och varnas för att undvika en kollision.

SIREN7 ™ fungerar som bäst när du når hastigheter över 70 km/h.

För att säkerställa att din Siren7-enhet fungerar klanderfritt, se till att du inte avlägsnar den när du väl har klistrat fast SIREN7 ™ på din bil. Enheten stöter bort fett och smuts. Vi rekommenderar dock att du inspekterar den ibland. Om du observerar smuts eller främmande föremål, är det bara att avlägsna det.

Nej. SIREN7 ™ bryts inte och skadas inte av högt vattentryck vid biltvätt. Genomförs installationen på ett korrekt sätt (se installationsanvisningen) med det högkvalitativa 3M-klistermärket, förblir din enhet säker.

3M-klistermärken är av industriell karaktär och dess hållbarhet säkerställer att SIREN7 ™ enheten hålls på plats.

En av fördelarna med denna uppfinning är dess enkelhet. Tack vare karbonmaterialet och tillverkningsdesignen tål SIREN7 ™ enheten extremt tuffa väderförhållanden. Det finns ingen inre del i enheten som kan komma till skada.

Många nyare fordon är utformade på ett sätt som utgör utmaningen som beskrivs. Lösningen är att fästa enheten (visas också i vår installationsanvisning) längst ner på den främre stötfångaren, vänd upp och ner.

Ja, absolut! SIREN7 ™ fungerar alldeles utmärkt på motorcyklar, bilar, bussar, husbilar, lastbilar och till och med tåg. 

Ja, frekvensutgången som SIREN7 ™ enheten genererar kan inte detekteras av passagerare eller tama djur. Vår produkt är utformad för att varna vilda djur som besitter en mycket mer utvecklad hörsel jämfört med tama djur.

Om du placerar en  SIREN7 ™ fram och en bak så varnas djuren i båda riktningar. Annars så varnas djuren bara i den riktningen där SIREN7 ™ är monterad, dvs i fronten på fordonet

Om du har fler frågor, kolla in installationsguiden eller kontakta oss.

Varukorg